logotype

Prihláste sa

Šperky trendy pre rok 2012

 

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Štúdio

 

"Štúdio" je trend ručne a jednoducho vyrábaných šperkov. Ide o leštené šperky s dôrazom na neutrálne farby a farebné kombinácie retro. Šperkypodľa tohto trendu budú zahŕňať použitie perál a kovový kefový efekt. Trend čerpá najmä z roku 1950. Šperky, ktoré spadajú pod tento budú apelujú na milovníkov pamätných značiek.


Kľúčové témy tohto trendu: kartáčovo mäkké, elegantné perly, sladké vinobranie, lyrická koláž, viacfarebný obraz, cítiť sa modro, žiariaca príroda.

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Fantázia

 

"Fantázia" trend sa týka šperkov v spektre hlbokých, intenzívnych farieb, ktoré zodpovedajú odtieňom drahých kameňov. Inšpiráciou sú nazdobené a zložité šperky. Návrh smeru zahŕňa zeleň, fialky, orchidey a sýto ružovú farbu. Milovníci "fantasy" sú odvážni, chcú vyjadriť svoju individualitu pomocou jednorazového prevedenia šperku.

 

Kľúčové témy trendu: imaginárny svet, hojnosť, prepletenosť, tienenosť, intenzívny melanž, neviazanosť.

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Fikcia

 

Podľa Gem Visions, rastúca popularita žánru sci-fi a provokatívne osobnosti, ktoré nosia šperky, ako je napr. Lady Gaga, viedli k tomuto dizajnovému trendu. Šperky tohto trendu zlúčujú témy kostrových štruktúr, kostí, mýty a legendy, rovnako ako mimozemské bytosti. Pre tento trend sú typické zemité farby, oranžová a odtiene červenej, rovnako ako aj farby nočnej oblohy, lesknúca sa čierna a šedá.


Kľúčové témy trendu Fikcia: mystika, čierna, božská žiara, hviezdne konštelácie, dynamickosť, kozmickosť.

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Luminiscencia

 

Luminiscensia je založená na radikálnom minimalizme a obnove techno éry (1990). Trend bude inšpiráciou pre tvorbu modernizovaných, priemyselných a architektonických klenotov s abstraktnými a geometrickými tvarmi. Nové farby, silné kontrasty, fluorescenčné farby dúhy budú rysom tohto typu šperkov. Mladí spotrebitelia budú pravdepodobne tomuto trendu naklonení.


Kľúčové témy tohto trendu: živá hmota, hranolová žiara, digitálny vek, luxus, monochromatickosť, ľahkosť.

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Nouvelle Vague

 

"Nouvelle Vague" trend vychádza a zachováva nadčasové filmové a hudobné žánre, ako je "Film Noir" a "New Wave", v podobe šperku. Je zameraný na využitie kubických zirkónov, čiernej a bielej. Tento trend sa páči elegantným, klasickým nositeľom šperkov, ktorí túžia nosiť diamantové šperky.


Kľúčové témy: svetlá veľkomesta, móda, film, nová vlna.

 

Iné obrázky:

 

Šperky trendy pre rok 2012    Šperky trendy pre rok 2012   Šperky trendy pre rok 2012

Čitaj ďalej http://www.luxusnysperk.sk/moda-a-spolocnost/sperky-trendy-pre-rok-2012.html

zlom-strany

Tak trochu iný rap | Hudba

AMO a Modré Hory vydali nahrávky pre ľudí, ktorí sa tvária, že nepočúvajú hip  hop.

Ten stereotyp by mohol vyzerať napríklad takto: ktosi v slnečných okuliaroch, aj keď slnko nesvieti, s veľkými šperkmi, teniskami a egom poskakuje po pódiu, čudne sa kymáca a do mikrofónu rozpráva o svojom ťažkom živote, ktorý sa zmenil na šoubiznisový sen. Nadšení tínedžeri sa idú zblázniť, chcú podpisy na rôzne časti tela a raperi pritom blúznia o tom, ako to je celé ťažké.

A potom existuje aj iný rap. Vlastne

Čítať ďalej...

Blahoželanie k narodeniu dieťaťa - všeobecné

 

Potrebujete zavinšovať k novému životu a hľadáte malý veršík? Zozbierali sme pre vás pár veľmi pekných blahoželaní k narodeniu bábätka. Urobte radosť a pošlite čerstvým rodičom k prírastku želanie.

Malý človiečik sa narodil,
aby celej rodinke radosť urobil.
Vinšujeme mu zdravíčko...
Čítať ďalej...

10 nápadov ako sa zasnúbiť na Valentína

Ženu nemôžete požiadať o ruku v lepší deň ako je Valentín. Ktorý deň môže byť lepší pre túto po otázku ako práve medzinárodný deň zaľúbených? Prinášame nápady pre inšpiráciu ako túto výnimočnú chvíľu uroviť ešte viac romantickou. Prečítajte si ich a premyslite si, čo sa vlastne k vašej polovičke najviac hodí. Možno vás napadne ešte niečo špeciálnejšie, ako je v tomto článku.

 Dajte vedieť aj ostatným o tomto článku - stačí jedno kliknutie ...

Čítať ďalej...