logotype

Prihláste sa

Šperky trendy pre rok 2012

 

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Štúdio

 

"Štúdio" je trend ručne a jednoducho vyrábaných šperkov. Ide o leštené šperky s dôrazom na neutrálne farby a farebné kombinácie retro. Šperkypodľa tohto trendu budú zahŕňať použitie perál a kovový kefový efekt. Trend čerpá najmä z roku 1950. Šperky, ktoré spadajú pod tento budú apelujú na milovníkov pamätných značiek.


Kľúčové témy tohto trendu: kartáčovo mäkké, elegantné perly, sladké vinobranie, lyrická koláž, viacfarebný obraz, cítiť sa modro, žiariaca príroda.

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Fantázia

 

"Fantázia" trend sa týka šperkov v spektre hlbokých, intenzívnych farieb, ktoré zodpovedajú odtieňom drahých kameňov. Inšpiráciou sú nazdobené a zložité šperky. Návrh smeru zahŕňa zeleň, fialky, orchidey a sýto ružovú farbu. Milovníci "fantasy" sú odvážni, chcú vyjadriť svoju individualitu pomocou jednorazového prevedenia šperku.

 

Kľúčové témy trendu: imaginárny svet, hojnosť, prepletenosť, tienenosť, intenzívny melanž, neviazanosť.

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Fikcia

 

Podľa Gem Visions, rastúca popularita žánru sci-fi a provokatívne osobnosti, ktoré nosia šperky, ako je napr. Lady Gaga, viedli k tomuto dizajnovému trendu. Šperky tohto trendu zlúčujú témy kostrových štruktúr, kostí, mýty a legendy, rovnako ako mimozemské bytosti. Pre tento trend sú typické zemité farby, oranžová a odtiene červenej, rovnako ako aj farby nočnej oblohy, lesknúca sa čierna a šedá.


Kľúčové témy trendu Fikcia: mystika, čierna, božská žiara, hviezdne konštelácie, dynamickosť, kozmickosť.

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Luminiscencia

 

Luminiscensia je založená na radikálnom minimalizme a obnove techno éry (1990). Trend bude inšpiráciou pre tvorbu modernizovaných, priemyselných a architektonických klenotov s abstraktnými a geometrickými tvarmi. Nové farby, silné kontrasty, fluorescenčné farby dúhy budú rysom tohto typu šperkov. Mladí spotrebitelia budú pravdepodobne tomuto trendu naklonení.


Kľúčové témy tohto trendu: živá hmota, hranolová žiara, digitálny vek, luxus, monochromatickosť, ľahkosť.

 

Šperky trendy pre rok 2012

Šperky - Nouvelle Vague

 

"Nouvelle Vague" trend vychádza a zachováva nadčasové filmové a hudobné žánre, ako je "Film Noir" a "New Wave", v podobe šperku. Je zameraný na využitie kubických zirkónov, čiernej a bielej. Tento trend sa páči elegantným, klasickým nositeľom šperkov, ktorí túžia nosiť diamantové šperky.


Kľúčové témy: svetlá veľkomesta, móda, film, nová vlna.

 

Iné obrázky:

 

Šperky trendy pre rok 2012    Šperky trendy pre rok 2012   Šperky trendy pre rok 2012

Čitaj ďalej http://www.luxusnysperk.sk/moda-a-spolocnost/sperky-trendy-pre-rok-2012.html

zlom-strany

V sýrskom Homse porušili prímerie, ľuďom nepríde pomoc

Počas trojdňového prímeria mali civilisti opustiť obliehané časti a do mesta doraziť humanitárna pomoc.

BEJRÚT. Obliehané sýrske mesto Homs sa v sobotu stalo terčom mínometnej paľby.

Vypálenie najmenej piatich mínomentných granátov na Staré mesto oddialilo dodávku humanitárnej pomoci pre civilistov z tejto časti Homsu, na ktorej sa v piatok za pomoci OSN dohodli vládne úrady s povstalcami.

Súčasťou dohody bolo aj vyhlásenie trojdňového prímeria.

Z porušenia prímeria sa navzájom obviňujú obe strany k

Čítať ďalej...

Prvá detská narodeninová párty

Po niekoľkých rokoch nedostatku spánku a vymieňania plienok, je tu konečne detská narodeninová oslava, ktorú si môžete užiť aj vy. Nie, vaše dieťa si svoju prvú narodeninovú párty možno ani nebude pamätať, ale vy áno. A fotky vášho dieťaťa s tortou a sviečkami si budete ešte spolu prezerať dlho potom. Samozrejme, že tieto detské narodeninové oslavy sú rovnako párty pre

...

Čítať ďalej...

8 spôsobov ako rozhýbať chlapa k zásnubám

 

Ste žena, ktorá vie, čo chce. Chcete mať rodinný život a manžela. Nachádzate sa ale niekde v strede. Túžite po svadbe a novom živote, kde budete s manželom tvoriť legálnu dvojicu a ostatní na vás budú pozerať nielen ako na "frajerku s frajerom", ale ako na manželov. Vyrástli ste už z puberty a už je čas urobiť ten ďalší významný životný krok. Má to ale malý háčik. Váš partner sa nemá do požiadania o ruku. Máte chlapa, ktorého je treba potlačiť? Potrebuje šťuchanec? Potrebuje os...

Čítať ďalej...